Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Rebrișoara a ajuns la spital, sâmbătă, în jurul prânzului, după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în spatele unui tractor cu remorcă, al cărui șofer a efectuat un viraj spre stânga. Accidentul a avut loc pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare față de vehiculul care circula în față. 

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat, dar conștient, astfel că a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare și cel de prim ajutor din cadrul SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, victima prezenta o fractură deschisă la genunchiul stâng, traumatism de bazin și alte leziuni.

Era blocată în autoturism, a fost extrasă de pompieri și predat echipajului de prim ajutor SMURD în vederea transportarii la spital„, a mai precizat Marius Rus.

Conform primelor verificări  efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că tânărul în vârstă de 20 de ani, din localitatea Rebrișoara, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circula pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta. 

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul fiind negativ„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here