Fostul mare pilot de Formula 1, Michael Schumacher are tot mai puţine şanse de a se recupera în totalitate

201
Sursa Fotografiei: Pixar Cars Wiki

Michael Schumacher , fostul mare pilot de Formula 1, se află în continuare în recuperare, la aproape cinci ani de la accidentul pe care l-a suferit la schi. Profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai mari specialişti în descifrarea stărilor comatoase, spune că sunt şanse extrem de mici ca Michael Schumacher să-şi revină în totalitate, conform Digisport.  

 

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la schi, în urma căruia s-a ales cu leziuni foarte grave la nivelul creierului. Acesta este tratat de o echipă de specialişti, a reşedinţei acestuia din Elveţia, iar informaţiile despre evoluţia stării sale sunt tot mai puţine.

Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotați specialiști în ceea ce privește descifrarea stării comtoase, spune că veştile nu sunt tocmai bune şi susţine că este foarte puţin probabil ca Schumacher să se mai poată recupera în totalitate.

Potrivit lui Laureys, cazul lui Schumacher este unul grav.

„Creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră”, a declarat Steven Laureys într-un interviu pentru portalul sudinfo.be și preluat de ziare.com, mai notează Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here