Parteneriatul dintre Consiliul Judeţean şi Forumul Democrat al Germanilor din Bistriţa, consfinţit prin semnarea unui acord între cele două părţi pe data de 1 septembrie, a început să dea primele roade.

Două spitale din judeţul Bistriţa-Năsăud au primit din partea Forumului Democrat al Germanilor din Bistriţa, medicamente în valoare de aproximativ 4.000 de euro.

 

 

Colaborarea între Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud (CJ BN) şi Forumul Democrat al Germanilor din Bistriţa (FDGB) durează practic încă de la înfiinţarea Forumului din 1991, iar pe 1 septembrie 2009 a fost consolidată şi printr-un document oficial.

La nici două săptâmâni de la formalizarea acestei colaborări, parteneriatul îşi arată primele roade. Respectându-şi angajamentul de a acorda sprijin unităţilor spitaliceşti şi sociale din judeţ, FDGB a donat în data de 17.09.2009 Spitalului Orăşenesc „Dr. George Trifon” din Năsăud medicamente în valoare de 1.800 Euro.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa nu va fi nici el omis din această acţiune umanitară, acestuia fiindu-i pregătit un alt stoc de medicamente în valoare de aproximativ 2.000 Euro, care urmează a fi ridicate de la sediul Formului din Bulevardului Republicii nr. 43 în următoarele zile.

 

Liana Mureşan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.