Florin Peter, 4 ani și 6 luni de pușcărie! Care sunt motivele pentru care instanța a schimbat încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte (Motivare)

1046

Fostul agent de pază BGS Florin Peter a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare, după ce în aprilie 2015 l-a lovit crunt pe Gheorghe Bologh, acesta decedând la câteva ore distanță din cauza unei hemoragii abdominale cauzată de o ruptură de mezenter.

Procurorii l-au trimis în judecată pe Florin Peter sub acuzația de omor, însă instanța a schimbat încadrarea în lovituri cauzatoare de moarte, astfel că sentința a fost una mai blândă.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. As dori sa aud ce sanctiune s-a aplicat si fata de aceasta societate comerciala de „paza „… ca derbedeul n-a actionat in nume propriu ci a fost angajatul acesteia, era de serviciu in timpul agresinuii sale si desfasura activitatea de securitate in postul astfel repartizat . Prea le-au mers vestea ca au angajat in serviciul de paza si securitate, tot felul de ” batausi si der.be.dei „… nescoliti si foarte slab pregatiti profesional si prost organizati si coordonati in plan teritorial .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here