Fiul lui Liviu Dragnea şi-a înregistrat domiciliul într-o casă parohială din Capitală

369
Sursa fotografiei: aktual24.ro

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea, și-a mutat domiciliul în București, într-o casă parohială situată chiar în spatele Bisericii Sf. Elefterie. Luarea în spațiu a fiului lui Liviu Dragnea a fost făcută cu voia Bisericii Ortodoxe Române. 

 

Valentin Dragnea nu locuieşte în respectiva casă, însă şi-a înregistrat domiciliul acolo, motiv pentru care acea casă ar apărea la Registrul Comerţului şi în Monitorul Oficial la orice acţiune ce priveşte SRL-urile şi SA-urile în care el este implicat. Fiul PSD este implicat în mai multe afaceri cu creşterea porcilor, pantofi de lux şi construcţia de clădiri rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Respectiva casă parohială este a viitorului socru al lui Valentin Dragnea și că luarea în spațiu s-a produs înainte de nunta care va avea loc spre finalul lunii august la Palatul Snagov și s-a realizat cu acceptul Bisericii Ortodoxe Române, reprezentanții acesteia confirmând informațiile, a precizat Digi 24.

 

2 COMENTARII

  1. No ma da ce va f*te pe voi grija de cine, cum si unde-si face domiciliul ori resedinta… !
    Maaa… daaa… cand Basescu a adus din Rep.Moldova mii de persoane si le-a facut domiciliul prin diferite case si blocuri abandonate din Romania, unde efectiv nu locuieste absolut nimeni… in care astazi au domiciliul in unele din ele si cate 2-300 de colocatari… asa… sa aiba el o sperantza de castigare a voturilor, cu promisiunea ca-i face ” romani ” pe toti ( de parca aia-s „chineji”… ) aia cum este ma… ? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here