Tot mai mulți bistrițeni evită produse austriece, iar unii și-au schimbat chiar și banca după ce Austria a acordat un vot negativ intrării României în Spațiul Schengen.

Primul care a ales să scoată toate produsele austriece de pe rafturile magazinelor sale a fost liderul AUR, Dragoș Hârjoabă, care deține lanțul Punct. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

La scurt timp a reacționat și președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, care a cerut românilor să nu mai consume nimic din ce vine din Austria. Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Începând de vineri și distribuitorul de vopsele profesionale pentru mașini, Autolak Distribution a renunțat la contractul cu OMV Petrom.

„Cred că este cazul să luăm fiecare dintre noi atitudine împotriva celor care ne calcă în picioare și își bat joc de o țară întreagă. Dacă acum este Austria, ar fi bine să limităm fiecare în măsura posibilităților legăturile cu ei. Noi am reziliat contractul cu OMW, alții puteți renunța la concedii în Austria. E cazul să ne trezim”, a fost mesajul celor de la Autolak România, scrie Bistrițeanul.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Boxerul Ovidiu Cherecheș, sentință cu executare de la judecătorii Curții de Apel Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.