Firmă din comuna Șanț, amendată usturător de polițiști! „Pagubele” nu s-au oprit aici

767

Polițiștii de la delicte silvice au dispus, luni, confiscarea a peste 50 mc de cherestea, în valoare de circa 34.000 lei  și a mijlocului de transport folosit. Oamenii legii au descoperit că o firmă din comuna Șanț a transportat de mai multe ori cherestea folosind același aviz de însoțire.

 

Potrivit IPJ BN, în cadrul unei acțiuni silvice care a avut loc luni, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat în trafic un autocamion cu semiremorcă care transporta cantitatea de 50,2 mc cherestea, în valoare de 33.569 lei, fără proveniență legală.

„În urma verificărilor efectuate la fața locului de către polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu polițiști din cadrul polițiilor orășenești a rezultat faptul că o societate comercială de exploatare și prelucrare a materialului lemnos ar fi expediat, în mod repetat, cu același aviz de însoțire, aceeași cantitate de cherestea”, precizează sursa citată.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de combatere a delictelor silvice au dispus măsura sancționării contravenționale a agentului economic cu amendă în valoare de 10.000 lei. De asemenea, au dispus confiscarea materialului lemnos și a mijlocului de transport folosit.

1 COMENTARIU

  1. Amenda aceasta este o gluma… 10.000 lei pentru mai multe transporturi care valoreaza fiecare 34.000 lei. De ce nu o amenda echivalenta cu toate transporturile despre care se stie ca au fost ilegale? De ce nu puscarie pentru persoanele implicate pentru ca este pana la urma un furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here