Firmă amendată de polițiști, din cauză că a depozitat ilegal lemn pe o rampă CFR! Marfa i s-a confiscat

347

Polițiștii bistrițeni, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere, au confiscat 20 mc de material lemnos, cea mai mare parte de la o firmă de profil care l-a depozitat ilegal pe rampa CFR din Rebrișoara.

 

În ultima perioadă, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca – Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița Năsăud împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pe linia combaterii delictelor silvice în incinta stațiilor CFR de pe raza județului, transmite IPJ BN într-un comunicat.

 

 

M4

În urma activităților desfășurate, a fost identificată o societate comercială, care a depozitat cantitatea de 19,5 mc de material lemnos, pe un teren, aflat pe raza stației CFR Rebrișoara, fără îndeplinirea condițiilor legale„, precizează sursa citată.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost identificați doi bărbați, de 76 ani, respectiv 55 ani, ambii din Bistrița, în timp ce tăiau fără drept cantitatea de 0,5 mc de material lemnos din incinta stației CFR Sărățel.

Potrivit IPJ BN, atât societatea comercială, cât și cei doi bistrițeni au fost amendați. Valoarea totală a amenzilor se cifrează la 3.000 lei, iar cei 20 mc de lemn au fost confiscați.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here