La doar 6 ani, o copilă din Prahova a fost violată, de unul dintre partenerii mamei sale, după ce femeia de 23 de ani a obligat-o să o însoțească și să asiste la întâlnirile ei amoroase.

Unul dintre amantii femeii s-a laudat apoi cu ceea ce facuse si asa povestea a ajuns la urechile politistilor. In urma cercetarilor, suspectul a fost arestat preventiv, iar fetita se afla acum in grija statului. Mama va fi supusa unei expertize psihiatrice si risca sa fie decazuta din drepturile parintesti.

Femeia isi lua cu ea copilul in vizita la barbatii cu care avea de-a face. Vecinii unuia dintre ei au crezut ca nu aud bine cand omul a povestit cu lux de amanunte cum a intretinut relatii intime, de fata cu fetita.
Intr-o zi, fetita a devenit, fara voie, parte a orgiilor la care asista, sustin anchetatorii. Barbatul acuzat ca a violat-o are 48 de ani, este casatorit si lucreaza la primaria din Breaza.

“Era un baiat linistit, la locul lui, muncitor, are o nevasta cu problem psihice, dar nu imi vine sa cred”, spune o vecina.

Cei care o stiu pe mama fetitei de mica au si o explicatie privind cele intamplate.

“Ea la randul ei a fost batjocorita de tatal ei. Si-a luat lumea in cap si s-a dus. Si d-aia sa fi facut acuma ce a facut…”, spune oamenii.

Copila de 6 ani este acum in grija asistentilor sociali de la protectia copilului din Prahova, potrivit postului de televiziune Pro tv.

Laura Datcu, DGASPC Prahova: “In acest moment specalistii nostri au inaintat catre instanta dosar pentru decaderea din drepturile parintesti ale mamei si instituirea unei masuri de protectie la un organism privat.

Denisa Vendrami, psiholog DGASPC Prahova: “Putem vorbi de niste daune in intreg psihologic al copilului si pot surveni si altfel de urmari mai tarziu in viata de adult a copilului in relatiile pe care le va construi cu ceilalti.

Barbatul care ar fi batjocorit-o pe copila a fost arestat pentru viol si corupere sexuala, iar mama fetei, initial si ea retinuta, este internata, pentru evaluare, la un spital neuropsihiatric.

– See more at: https://www.botosaneanul.ro/national/ocant-fetita-de-sase-ani-violata-sub-privirile-si-cu-acordul-mamei/#sthash.dWM9rwrg.dpuf

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here