Fetiță de cinci ani legată și arsă la comanda mamei ei

90

O fetiță de cinci ani din Statele Unite ale Americii a fost desfigurată pe viață, după ce a fost legată și arsă în timpul unui ritual voodoo, potrivit stirileprotv.ro

Două surori, Peggy LaBossiere, în vârstă 51 de ani, și Rachel Hilaire, în vârstă de 40 de ani, au supus victima unui ritual satanic, cu dorința de a înlătura un demon care o determina să se comporte într-un mod greșit.

Femeile au amenințat, totodată, că îi vor tăia capul fratelui victimei, un copil de 8 ani, cu o macetă, au precizat autoritățile.

Băiatul le-a povestit anchetatorilor că fetița a fost legată de cel puțin două ori, în timp ce cele două femei i-au provocat arsuri în zona feței și au tăiat-o cu un obiect asemănător unui ac pe mâini și în zona gâtului.

Victima a precizat că cele două surori i-au turnat, de asemenea, o substanță în ochi care îi provoca usturimi puternice.

Cele două femei au negat că ar fi rănit fetița, dar și acuzațiile potrivit cărora l-ar fi amenințat pe băiatul de 8 ani cu moartea.

Anchetatorii au precizat că mama fetei este o coafeză și ea ar fi cerut ca fiica ei să fie supusă acestui ritual. Ea nu a fost pusă sub acuzare, deoarece se presupune că suferă de boli mintale.

Fetița a suferit arsuri de gradul trei pe toată fața, care o va lăsa desfigurată pentru toată viața. Ea a fost tratată la un spital și a fost luată în custodie de către autorități, împreună cu fratele ei, care le-a povestit polițiștilor toate cele întâmplate.

1 COMENTARIU

  1. Eu as prinde „scroafa” si as arde-o in public… tot la „comanda” … !
    Nu inteleg de ce nu face statul romana un Centru pentru Minori, cu statul de permanentza, unde toti copiii abandonati ori batjocoriti, sa fie scosi de sub tutela poarintilor si depusi sub tutela exclusiva a statului, ca in tarile nordice… ( sau ca si in vremea mitraliatului Ceausescu ) unde sa fie crescuti, ingrijiti, purtati in scoli si LA MAJORAT SA NU MAI FIE AZVARLITI PE SUB PODURI, VIADUCTE , IN DRUM SI PRIN PUSCARII … ci sa fie facute unitati de productie ale statului, unde sa lucreze exclusiv acesti copii, sa urmeze scoli si sa ocupe tot felul de functii publice in scopul si pentru interesele statului care i-a crescut, educat si a avut grija de ei… pe banii nostri publici SI CARE AR FI FOLOSITI IN SCOP „PUBLIC ” IN INTERESUL NOSTRU AL TUTUROR, CONSTRUCTIV SI NU DISTRUCTIV SI IMPOVARATOR .
    Degeaba se identifica cei care isi bat joc de ei, sunt bagati la zdup si raman in continuare cu aceleasi „puteri parintesti ” asupra copiilor si cand ies din puscarii, fac acelasi lucru ca si inainte , iar minorii abandonati si parasiti de parinti, nu sunt altceva, decat viitorii puscariasi si populatia de prin boscheti, tufe, poduri si viaducte … sau de prin ” bordelurile ” tz.i.g.anesti ilegale …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here