În timpul regimului comunist, România era o țară săracă și sumbră. Oamenii mâncau „cu porția”, însă Nicolae și Elena Ceaușescu trăiau regește, deși se afișau drept modești. Se plimbau cu Dacia, dar aveau o colecție de mașini luxoase și o serie de vicii extravagante. De abia după Revoluție, românii au aflat cum arăta casa lui Ceaușescu din Primăverii și cum trăiau, de fapt, cei doi soți, dar și protejații acestora, conform Click.ro.

În timp ce românii stăteau la coadă pentru o bucată de pâine, soții Ceaușescu și acoliții lor nu își făceau mari probleme. În cartea „Orizonturi Roșii”, scrisă de Ioan Mihai Pacepa, șeful adjunct al Departamenului de Informații Externe pe timpul comunismului, apare un paragraf interesant despre chefurile la care participau Ceaușiștii, unde se găseau: „somon afumat de la Londra, homari de la Paris, miel la grătar de la Atena, friptură Kobe de la Tokyo, cantalupi de la Istanbul, banane și portocale de la Tel Aviv și Sacher torte de la Viena”.

Pe lângă asta, Nicolae și Elena Ceaușescu aveau un adevărat parc auto plin de mașini de lux, cu limuzine Mercedes, Audi, Cdilac și Rolls-Royce, potrivit Vice.

 

 

Elena Ceaușescu voia să știe cum fac sex alți oameni
Una dintre obsesiile majore ale Elenei Ceaușescu era să știe cum fac sex nevestele nomenclaturiștilor. Îi punea pe agenții lui Ceaușescu să planteze microfoane în camerele lor, iar apoi asculta casetele aduse de securiști, fericită să afle detalii din viața intimă a altor oameni. Elena Ceaușescu era obsedată de actrița Violeta Andrei, soția ministrului de externe Ștefan Andrei, conform sursei citate.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.
– Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.
Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

Obsesia Elenei Ceaușescu nu se oprea aici. Îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

 

Nicu Ceaușescu era un obișnuit al petrecerilor și îi plăcea foarte mult alcoolul. El le promitea prietenilor lui că o să îi facă miniștri, după ce vor muri Nicolae și Elena Ceaușescu, pe care îi numea „babacu` și babaca”. În cartea lui Pacepa este amintit un episod interesant. La o petrecere organizată de Ștefan Andrei, Nicu s-a îmbătat și a urinat pe stridii, îndemnându-i pe petrecăreți să le mănânce, acum că le-a pus „condimente”. După ce s-a terminat petrecerea, Nicu Ceaușescu a agresat o chelneriță, căruia i-a sfâșiat bluza și i-a spus: „Vreau să te regulez aici. Pe masa asta,curvo”.

Au existat numeroase zvonuri despre Nicu Ceaușescu. Se spunea că a omorât oameni, după ce i-a călcat beat cu mașina, că viola femei și că pipăia nevestele demnitarilor de față cu ei.

3 COMENTARII

  1. Articol mizerie, cum de altfel mizerie este si cartea gunoiului de Pacepa! Imi produc sila si dezgust ambele si laolalta cu ele mizerabilul, josnicul Pacepa.
    Ca au avut ciudateniile lor, cum toti oamenii au ciudatenii, nu pun in discutie. Dar ma indigneaza indarjirea asta nesimtita de a le tot fabrica celor din familia Ceausescu tot felul de metehne care sa ii fixeze si sa ii mentina in memoria oamenilor ca pe niste monstri, ca pe niste egoisti, dezaxatu, imorali.
    Chiar nu vreti sa vedeti si sa ganditi?! Cei care au denigrat si au tradat sunt cu mult mai decazuti si putrezi moralmente decat i-au descris ca fiind pe Ceausesti.
    Au pus umarul din greu la „spartul oalelor” acei tradatori si-au inceput sa rada de ele nerealizand ca ei de fapt erau/sunt cioburi, harburi, adevarate non-valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.