Compania Ferrero angajează 60 de persoane care să se mute în orașul pitoresc Alba, din Italia, pentru a deveni degustători profesioniști de Nutella, bomboane Ferrero-Rocher, Tic-Tac și ciocolată Kinder. 

 

Începând cu luna septembrie, cei selectaţi vor intra într-un program de training care va dura trei luni, timp în care vor învăța tehnici de degustare. Aceşia trebuie să se mute în Italia, lângă sediul companiei.

La finalul trainingului, 20 de candidați considerați cei mai talentați vor fi angajați part-time și vor lucra două zile pe săptămână, câte două ore pe zi.

Anunțul de angajare a fost publicat în limba italiană, ceea ce înseamnă că doritorii trebuie să cunoască această limbă. Singurele cerințe sunt ca cei care aplică la job să nu aibă alergii și să poată folosi computerul.

Candidații care vor fi angajați part-time vor fi plătii cu 10.000 de dolari. De asemenea, lor li se permite să aducă încă o persoană cu ei în Italia, indiferent că este vorba despre o rudă sau un prieten, conform Digi 24.

Cele 60 de posturi disponibile se adresează amatorilor, iar candidaților nu li se cere o pregătire specială, potrivit Travel&Leisure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here