Victor Negrescu, eurodeputatromân, a pledat în Parlamentul European pentru apărarea fermierilor din România şi a evidenţiat comportamentul iresponsabil al anti-europenilor în ceea ce priveşte gestionarea crizei din agricultură. El a subliniat faptul că actualul Comisar European pentru Agricultură este afiliat grupului eurosceptic, care include şi reprezentanţii partidelor extremiste din România în legislativul european, într-un comunicat oficial. Negrescu a arătat că fermierii români se confruntă cu dificultăţi în supravieţuire din cauza incapacităţii Comisarului European pentru Agricultură de a oferi soluţii adecvate la problemele cu care aceştia se confruntă.

„Fermierii din România se luptă pentru supravieţuire prin prisma faptului că actualul Comisar European pentru Agricultură, susţinut de partidele eurosceptice din Europa, inclusiv de reprezentanţii partidelor extremiste din România în Parlamentul European, este incapabil să ofere soluţii adecvate la problemele cu care aceştia se confruntă. Sub coordonarea comisarului afiliat grupului eurosceptic, România a fost discriminată la alocarea fondurilor pentru sprijinirea fermierilor, speculanţii profită de grânele ieftine şi de fermierii afectaţi de război, preţurile la alimente au crescut exponenţial, iar produsele agricole ucrainene nici măcar nu ajung unde trebuie. Asta fac anti-europenii când ajung în funcţii cheie în Europa”, a menţionat eurodeputatul social-democrat, Victor Negrescu.

În încheierea intervenţiei sale, reprezentantul României în Parlamentul European a anunţat lansarea unei noi iniţiative împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România cu scopul de a susţine fermierii români şi dezvoltarea mediului rural.

„Împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România, am venit cu soluţii la actuala criză din agricultură şi vom iniţia o campanie pentru sprijinirea fermierilor români şi a celor care trăiesc în mediul rural pentru că stânga europeană luptă pentru o Europă incluzivă”, a conchis europarlamentarul român, Victor Negrescu.

Citește și: Acțiunea SPEED: Polițiștii cu ochii pe vitezomani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.