Dacă întrebi o femeie dacă este mulțumită de frumusețea sau de aspectul ei, îți va spune probabil că NU. Asta se întâmplă din cauza faptului că imaginile prezentate în industria frumuseții nu sunt reale, ele arată de fapt o frumusețe modificată, transformată, prin operații estetice. Ideea este de a convinge femeile să cheltuie cât mai mulți bani pentru a deveni frumoase. În reclamele publicitare se spune că ele pot fi ajutate să-și remedieze defectele, dacă au bani pentru a plăti tratamentele de înfrumusețare.


Frumusețea naturală nu mai este apreciată în ziua de astăzi. Se promovează acea frumusețe care apare pe copertele revistelor și care este a unor modele, care au făcut anumite operații estetice, au ținut fel de fel de diete, au urmat programe de fitness și de remodelare corporală, etc. De asta, femeile din ziua de azi nu se mai consideră frumoase, pentru că nu se încadrează în tiparele de frumusețe promovate astăzi.
În prezent, femeile cheltuie mai mulți bani pe frumusețe, decât pe educație. Este vorba de fapt despre o frumusețe ireală, dar care fiind atât de mult promovată, iată că are succes. Și totuși ca să te apropii de standardele de frumusețe din ziua de azi este foarte greu, iar asta creează tristețe, neîncredere, stimă de sine scăzută și frustrare.


Femeile vor să fie frumoase și fac eforturi pentru asta, însă observă că nu vor fi niciodată la fel de atrăgătoare ca manechinele din reviste. Asta se întâmplă pentru că 99% din imaginile din reviste sunt modificate în Photoshop. Deci, aceste imagini publicitare arată senzațional, dar nu sunt reale. Altfel spus, aceste femei fotografiate nu arată atât de perfect în viața reală.


De fapt, frumusețea naturală este cea care ar trebui promovată și nicidecum o frumusețe nerealistă, pentru care trebuie să faci numeroase transformări și operații estetice. În ceea ce privește hainele, femeile au tendința de a copia, de a se îmbrăca la modă, ca vedetele internaționale. Însă, după ce fac asta, constată că acele haine nu sunt tocmai ceea ce și-au dorit, pentru că simt că ele nu se potrivesc cu personalitatea lor.


În plus, mai apar și alte situații. Probabil multe femei au observat că se promovează femeia suplă și nicidecum femeia mai plinuță. În mod normal, corpurile au valoare egală, deci niciunul nu ar trebui discriminat. Corpul feminin foarte suplu este în ziua de azi glorificat. Industria frumuseții face asta, pentru ca femeile să se simtă urâte și să cheltuie bani pentru diferite produse și operații estetice de înfrumusețare. Asta face și industria dietetică și cea pentru frumusețe, se promovează produse pentru slăbit și pentru îmbunătățirea aspectului, care pot da sau nu rezultate. Despre toate se spune că sunt eficiente, însă femeile sunt diferite, iar efectul produselor depinde și de alți factori.

Femeile își doresc în ziua de azi bani, popularitate, frumusețe, o viață confortabilă, plină de lux. Asta este motivul pentru care tinerele fete vor să ajungă modele, se angajează la studiouri unde pot câștiga bani și unde beneficiază și de operații estetice gratuite, de înfrumusețare. Pentru a ști cum poți atinge idealul de frumusețe promovat prin tratamente de înfrumusețare, află totul despre NightProwl Studio, unde imaginea „modelelor cam” este importantă. Aici femeile își îndeplinesc visul de a avea bani (salariu minim de 2.500 de dolari) și acela de a deveni persoane de succes.


Industria frumuseții este într-adevăr mare, însă frumusețea vine și din lucrurile simple, din interior. Foarte multe femei au avut norocul să aibă o frumusețe naturală impresionantă, încât nu au nevoie de retușuri și nici de diete pentru a fi mai suple. Respingerea idealurilor de frumusețe obișnuite ale corpului și a altor lucruri privind frumusețea unei femei este ceva normal în prezent. Dacă nu ești la modă, sau dacă nu ai lucruri de firmă, nu mai ești interesantă în ziua de azi. Nu se mai vorbește despre frumusețea naturală, acum sunt la modă implanturile cu silicoane, liftingul facial, operațiile la nas, albirea dinților, buzele augmentate prin injectare cu acid hialuronic și așa mai departe.


Femeile se străduiesc foarte mult să arate foarte bine pentru bărbații lor, pentru a fi cât mai atrăgătoare și sexy. Totuși, din ce în ce mai mulți bărbații nu mai apreciază această frumusețe ireală. Conform unui studiu, 99% dintre bărbați consideră că femeile se nasc frumoase și nu au nevoie de operații estetice și de alte ritualuri de înfrumusețare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here