Femeie din Josenii Bîrgaului, arestată pentru tâlhărie! Prinsă în flagrant, a mușcat-o pe proprietară

503

O femeie din Josenii Bîrgăului a fost arestată preventiv pentru furt și tâlhărie calificată, după ce a furat dintr-o locuință din Bistrița, mai multe bunuri. Și nu o dată, ci de două ori.

A doua oară, hoața a fost surprinsă în timpul acțiunii de proprietara apartamentului, pe care a mușcat-o de braț, încercând să fugă. A ajuns însă pe mâna polițiștilor, și mai apoi după gratii pentru următoarele 30 de zile.

 

Potrivit IPJ BN, o femeie de 68 de ani, din Bistrița, a surprins, vineri, în locuința sa, în timp ce încerca să sustragă bunuri, pe o femeie. Aceasta din urmă, încercând să scape, a mușcat-o de braț.

„La fața locului au ajuns polițiștii de la Investigații Criminale care au identificat-o ca fiind o femeie, de 30 de ani, din Josenii Bârgăului și pe care au imobilizat-o și condus-o la audieri. Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit faptul  că, în perioada 11-12 iunie a.c., aceasta ar mai fi sustras, din aceeași locuință, suma de 4.500 de lei, însă proprietarii nu au sesizat acest lucru”, precizează reprezentanții IPJ BN.

Femeia de 30 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost prezentată Judecătoriei Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă de instanță.

În prezent, femeia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și este cercetată pentru furt și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here