O femeie din Bistrița își va petrece următorii ani după gratii, aceasta fiind condamnată la executarea unei pedepse de 7 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Aceasta a fost încarcerată în Penitenciarul Gherla.

”La data de 5 martie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis împotriva unei femei în vârstă de 61 de ani, din Bistrița. Mandatul a fost emis de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, la data de 4 martie, femeia fiind condamnată la pedeapsa de 7 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Femeia a fost condamnată la pedeapsă cu închisoare după ce și-ar fi omorât propria mamă. Cazul s-a petrecut în anul 2016, însă abia în anul 2018 procurorii au finalizat cercetările în acest dosar penal și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În acest caz, procurorii au constatat că ”la data de 4 octombrie 2016, inculpata Z.R. și-a ucis mama, victima M.V., prin exercitarea de violențe fizice, respectiv prin sugrumare, prin lovire și prin comprimare a zonei toraco-abdominale a victimei”, s-a arătat într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Instanța s-a pronunțat în acest caz, printr-o sentință definitivă prin care femeia a fost condamnată la pedeapsa cu închisoarea. Aceasta a fost încarcerată în Penitenciarul Gherla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.