Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean au deschis un dosar penal pentru fals în declarații unei femei care a mințit personalul medical de la Spitalul Orășenesc Beclean, după ce soțul acesteia fusese confirmat cu CoVid-19.

La datele de 28.03.2020 și 30.03.2020, numita R.A. s-a prezentat la Spitalul Orășenesc Beclean, unde a declarat necorespunzător adevărului faptul că nu are nicio patologie și că nu a fost în contact cu niciun pacient infectat cu noul coronavirus, deși, în dimineața zilei de 28.03.3030, soțul femeii fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița – Secția Boli Infecțioase cu simptome specifice coronavirusului SARS-COV-2.

La data de 31.03.2020, soțul numitei R.A. A fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus„, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.

1 COMENTARIU

  1. Pariu pun ca toti cei care au venit indaratu-lea din ” diaspo-viruso-tzinuturile hevuropene ” … toti au mintit in declaratii si de groaza carantinei si a autoritatilor care stau cu ochii pe ei ca pe butelie , n-au spus de unde s-au inapoiat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here