Femeia de 50 de ani din Tiha Bârgăului, care a fost lovită, marți seara, de o mașină în timp ce traversa neregulamentar DN 17, este în continuare gravă. Aceasta a suferit traumatisme multiple și este în comă.

Marți seara, pe DN 17, o femeie în vârstă de 50 de ani a fost accidentată grav de un autoturism, în timp ce aceasta traversa neregulamentar și prin loc nepermis drumul. Victima a fost transportată la spital în stare gravă (Vezi AICI)

Potrivit ultimelor informații transmise de Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bistrița, starea femeii nu s-a îmbunătățit deloc.

Starea pacientei de 50 de ani, care a fost adusă aseară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița în urma accidentului din localitatea Tiha Bârgăului, este în continuare gravă. Femeia este internată la Secția Anestezie-Terapie Intensivă (Neurochirurgie), în comă, cu multiple traumatisme și fracturi la nivelul capului, coloanei vertebrale, coastelor. Se află sub supraveghere și tratament de specialitate„, a precizat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here