Familia deputatului PSD Cătălin Rădulescu a fost amenințată cu moartea, anunță vineri Antena3. Rădulescu a primit la cabinetul parlamentar din Pitești o scrisoare prin care un individ îl avertizeză, în scris, că îl are în vizor pe el dar şi familia sa.

Consilierul său, Mira Cnejeveici, a deschis, pentru prima dată, scrisoarea pe care i-a citit-o la telefon şi i-a trimis o fotografie a acesteia.

După care, la îndemnul deputatului, femeia a anunţat Poliţia 112.

Urmează să fie făcute cercetări pentru identificarea persoanei care a trimis această scrisoare.

Potrivit sursei citate, deputatul PSD a luat măsuri în urma acestui incident. Fiica acestuia are o gardă de corp, iar el a renunțat să mai meargă cu mașina personală, circulând numai cu cea de serviciu, care este condusă de un șofer.

1 COMENTARIU

  1. Maaa… de regula cine te amenintza, o face asa doar sa te sperie . Cine vrea sa-ti faca ” petrecania „… efectiv o face , nu te avertizeaza si nici nu lasa urme de identificare… In nici un caz nu stiga in gura mare despre acest lucru, inafara cazului daca este un nebun … la care n-ai ce-i face decat, daca esti la fata locului si ai cu ce… te poti apara… chiar si impuscandu-l daca este cazul, ca altfel, ala nu raspunde penal, actioneaza si se mai si lauda la toata lumea ce a facut el .
    De nebuni, efectiv nu ne apara nimeni si tine de psihologia infractorului … c-asai in Romania .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here