Acţiunile companiei lui Mark Zuckerberg au scăzut cu 19%, după anunţarea rezultatelor financiare pentru trimestrul al doilea. Facebook a înregistrat cea mai mare scădere din istorie a acţiunilor pe NASDAQ, într-o singură zi. Valoarea de piaţă a pierderilor depăşeşte 119 miliarde de dolari. 

 

Cauzele pentru care s-au înregistrat aceste pierderi sunt multiple, iar trimestrul a fost marcat de punerea în aplicare a unor legi stricte cu privire la datele personale care au dus la scăderea numărului de utilizatori zilnici. Un alt factor care a dus la cele întâmplate este şi din cauza investigaţiilor cu privire la manipularea rusă prin intermediul platformei, în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016 din SUA.

Facebook a declarat că va investi mai mult în conţinut video, inteligenţa artificială şi în realitatea virtuală, conform Biziday.

1 COMENTARIU

  1. Ce MOACA de ” cocostarg ” are asta … si cata ” pu..me ” a pus botul la naro/zia lui cu acest face… k , care spioneaza pe toata lumea fel si chip si prin a carui „inventie ” se patrunde in intimitatea tuturor … ” liber comnsimtzit ” ! Incredibil !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.