Gazeta de Bistrita va prezinta in exclusivitate rechizitoriul procuroului DNA Anemaria Cireap prin care i-a trimis in judecata pe Rares Pop, fost sef al ISCTR pe sapte regiuni, Crisan Claudiu Vasile, seful ISCTR Cluj, dar si pe seful de la ISCTR Bistrita, Dohotaru Ioan Radu.

Din cele 150 de pagini ale rechizitoriului, oficialii Tribunalului Cluj au pus la dispozitie presei 72 de pagini.

In cadrul cauzei sunt peste 80 de acte materiale ale celor trei inculpati.
Oficialii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri(DRDP) Cluj au fost si ei scapati de sanctiune. Reamintim ca seful DRDP Cluj este Eugen Cecan, coleg cu Rares Pop.

Pentru a motiva o interventie a sefului ISCTR, subordonatii acestuia foloseau codul „Rares le transmite salutari” care arata ca trebuie sa faca o interventie.

Rares Pop si Crisan Claudiu Vasile afla astazi daca ramane in arest, decizia va fi luata de Tribunalul Cluj. Dosarul lui Dohotaru Radu va fi judecat in prima faza in ceea ce priveste exceptiile, iar apoi va intra pe fond.

 

1 COMENTARIU

  1. Ce exclusivitate e asta? Tocmai ati spus ca procurorii au pus la dispozitia presei 70 de pagini. Pai, asta e exclusivitate? Ca va dau altii mura-n-gura? Ha ha ha! OTV-ul lui Dan Diaconsescu e mai credibil decat voi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here