Probleme grave, din nou, pentru firma Tabita Tour! Un român stabilit în Spania s-a arătat extrem de revoltat cu privire la modul în care acționează unii angajați ai firmei bistrițene, dar și față de condițiile oferite celor care apelează la serviciile de transport.

Concret, omul susține că, i s-au perceput 100 de euro în plus atunci când a rezervat biletele pentru soția sa și cei trei copii ai lor pentru a călători în Spania. În plus, imediat după ce au trecut granița în Spania, femeia și cei trei copii au fost nevoiți să schimbe autocarul (care aparținea aceleiași firme din Bistrița), dar au avut supriza să afle că nu au locuri. Drept urmare, o bună bucată de drum au fost nevoiți să călătorească în picioare, până când, pe parcurs, unii dintre pasageri au ajuns la destinație și s-au eliberat locuri.

Bărbatul mai susține că ruta nu a fost cea prevăzută inițial.

În data de 22 iunie 2019 am dorit să fac o rezervare pentru soție și cei 3 copii pentru a veni în Spania mai exact în Tomelloso.

Doamna de la agenția din Tomelloso a greșit data plecării și am fost practic obligat să mai plătesc 100 de euro pentru schimbarea datei deși a fost din vina ei (25 de euro de persoană) .

Cu chiu cu vai, pe data de 28.06.2019 au plecat spre Spania.

În Arad au fost îmbarcați într-un autocar cu numărul BN 18 TAB.

Toate bune și frumoase până la intrarea în Spania, unde au fost dați jos și preluați de un autocar cu numărul BN 87 TAB, care avea cu totul altă rută față de cea a familiei mele, spunându-le că trebuie să stea în picioare 3 ore.

În momentul în care vă scriu, soția mea mai are 3 ore până în Madrid. Deși ea nu avea ce să caute în Madrid.

Am sunat la toate numerele din Madrid, din România de la Onești și Bistrița. Este o bătaie de joc! Furat de bani pe comisioane stupide, deși a fost vina lor, cu soția și copiii umiliți și plimbați prin toată Spania.

(…) Ce urmăresc cu asta? Ca nimeni să nu mai pățească ce am pățit eu. La un sigur search pe Google se pot găsi o grămadă de asemenea probleme. Să umilești o femeie cu 3 copii. Să stea în picioare 13ore – 1200 de km este strigător la cer.

Sunt pasat de la unu la altul când sun„, ne-a scris revoltat bărbatul.

Gazeta de Bistrița a luat legătura cu administratorul Tabita Tour, Ioan Sighiartău, care a declarat că știa despre situație și că se fac verificări pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Totodată, acesta susține că nimeni nu a călătorit în picioare.

Am primit și noi sesizarea domnului, este în analiza noastră pentru a vedea ce s-a întâmplat si sigur că îi vom răspunde, iar dacă avem o problemă o remediem. În picioare nu s-a călătorit, am verificat lista de pasageri și nu erau mai mulți decât numărul de locuri în autocar. Deci nu avea cum să călătorească în picioare, cum zice. Probabil până s-au rearanjat, până s-au regrupat în autocar, fiindcă au făcut o pauză la Barcelona, nu și-o fi găsit doamna locul, chiar imediat. Mai mult decât atât, începând cu intrarea în Spania, pasagerii coboară în stații, deci nu ai cum să călătorești în picioare. (…) Autocarul urmează graficul pe care îl are, iar legat de bilet, fiecare călător semnează biletul pe care îl primește și dacă sunt date eronate, pasagerul le poate observa. (…) Chiar și ulterior, după câteva ore, se poate rezolva„, a declarat, pentru Gazeta de Bistrița, Ioan Sighiartău.

4 COMENTARII

 1. Tineti minte… faptul ca atata vreme cat transporturile locale si internetionale de calatori, nu se fac sub tutela statului, unde operatorii de transport sa aiba contract de colaborare cu statul… si sa desfasoare activitatile in numele statului roman , nicidecum in numele lor propriu… aceste lucruri nu se vor termina indiferent ce firme ori societati particulare vor fi, in aceasta situatie similara !
  La particulari, le trebuie doar un profit de 110% … nicidecum confort si buna deservire … si ptr eficientizare maxima, nu catadicsesc sa schimbe rutele si traseele de deplasare, functie de unde si cum solicita „ajutor” un sofer pe traseu , din cauze mecanice ori de natura umana… lucruri neprevazute in contractele de prestari servicii la absolut nici un operator de transport , oricine ar fi aceasta .
  No… ” capitalism salbatic ” ne-a trebuit… no de asta avem !
  Eu as da o lege, prin care totul sa se desfasoara printr-un ” caiet de sarcini ” sub supravegherea statului , care este garantul nostru al tuturor… si prin conventii internationale, sa fie asigurate interventiile mecanice sau de natura umana… cu operatorii din acele locuri strabatute de transportatori, nicidecum ei personal sa-si asigure aceste conditii, unde, cum, cu ce si cand pot… ei.
  Ca atare, trasnportul public de calatori efectuat de societati particulare, este incomod, nesigur si de tot ra.hatul , oricine ar fi – fara suparare !

 2. da asa este! dar sa votati in continuare cu acesti asa zisi liberali!!! care nu se gandesc deloc la binele omului!!! doar la buzunarul lor!

 3. Stati linistit domnule ” Radu ” … ca pocaitii toti voteaza cu ” Sigartau ” … adica cu PNL-ul , degeaba le tot dati bani si tot felul de stimulente si ajutoare , ca la vot… oricat de bine le-ar fi, ei spun ca le este asa ptr ca ” Sigartau le baga PSD-istilor su.la-n coaste ” si pe el il ridica in slavi ! Asa ca… dati-le si in continuare tot felul de ” binefaceri ” astora …

 4. Domnilor mai puneți mâna pe carte și vedeți cum funcționează economia de piață, respectiv capitalismul și nu mai cereți „îndurare” TĂTUCULUI STAT. Incercați să scrieți mai scurt, respectiv concis, să nu plictisiți, deoarece riscați să nu fiți citiți. Să auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.