Florina Ogâgău, fosta soție a primarului de Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, va depune plângere penală pentru accesare ilegală de sisteme informatice, pentru a afla cum au ajuns niște înregistrări strict private în mediul public.

Trebuie înțeles că aici există consens, nu sunt interese contrare, deși, în fapt, deja vorbim de un proces penal, chiar dacă este în faza de urmărire penală: fata este parte civilă, partea vătămată, și tatăl ar fi agresorul. Nu este vorba despre așa ceva.

Fata a spus adevărul, la fel și mama a fost audiată. Filmarea aceea nu știm cum a ajuns la presă, la fel și acea înregistrare audio, și asta va face obiectul unui alt dosar penal. Noi vom face plângere penală deoarece este foarte grav ca niște date cu caracter personal, fiindcă tot vorbim de GDPR de ani buni, să ajungă la presă . Și în ce condiții? E o fată într-o ipostază și nu ar fi trebuit să ajungă așa ceva în presă. Filmulețul era destinat exclusiv mamei, mama l-a și șters după ce l-a vizionat, n-a fost de acord cu ce s-a întâmplat, dar asta nu înseamnă că s-a întâmplat o infracțiune. Nici mama nu consideră, și nici eu ca avocat nu văd să existe elementele constitutive ale infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Chiar dacă corecția aplicată de tată nu a fost cea mai fericită, nu înseamnă că este infracțiune. În nici un caz. Se încearcă acum în climatul acesta, jungla asta politică, să fie discreditat tatăl, pentru că este candidat și probabil are șanse reale să obțină un nou mandat. Deci, vom formula și noi plângere penală, fiindcă probabil i s-a accesat ilegal sistemul informatic și asta este o infracțiune foarte gravă”, a declarat, în exclusivitate pentru Gazeta de Bistrița, avocatul Florinei Ogâgău.

Fosta soție a edilului de Sângeorz Băi întărește spusele avocatului său și spune că imediat după ce a primit acel video, după vizionare, l-a șters, astfel că nu își explică cum a ajuns în alte mâini.

Restul declarațiilor date de Florina Ogâgău redactorului Gazeta de Bistrița, le citiți mâine.

VA URMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here