Magistratul Alina Țopan de la Tribunalul Cluj i-a respins din nou rechizitoriul procurorului Ioan Lumperdean în cazul lui Ioan Opre deoarece nu a fost mulțumit de felul cum a fost refăcut. Întrebarea care reiese de aici este cât îl va mai suporta pe Lumperdean însuși șeful său direct, Raul Radmacher, șeful DIICOT BN? Decizia Tribunalului Cluj este atacabilă cu contestație la Curtea de Apel Cluj.


 

Mai citește pe aceeași temă și:

Procurorul DIICOT Lumperdean, în afara legii: Parasca, strâns cu ușa în dosarul lui Opre


”Magistratul i-a dat o ocazie sa modifice rechizitorul. Judecatorul a considerat ca este tot nesuficient de clar rechizitoriul. Nu a considerat ca este modificat corespunzator asa că l-a trimis sa il refaca in totalitate”, a declarat o sursă judiciară bine informată pentru gazetadebistrita.ro.

Procurorul Ioan Lumperdean de la DIICOT BN poate fi suspectat de numeroasele abuzuri pe care le-a facut in cazul lui Ioan Opre. Prima data i-a fost respins rechizitoriul in luna mai a acestui an si l-a completat, insa nu suficient ca sa ii multumeasca pe judecatorii de la Tribunalul Cluj, care sunt extrem de exigenti in infaptuirea legii.

 

”În baza art.346 alin.3 lit. a C.pr.pen. constată neregularitatea rechizitoriului nr.3/D/P/2013 emis de Parchetul de pe lângă ÎCCJ DIICOT Biroul Teritorial Bistriţa Năsăud la data de 26.11.2014 prin care au fost trimişi în judecată inculpaţii: 1.M. G. M., 2. D. P., 3. Opre  Ioan 4. A. F. L., 5. D.A. A., 6. S.A. D., 7. M. A. M., 8. S. S. A., , şi dispune restituirea cauzei la parchet. Stabileşte în favoarea Baroului de avocaţi Cluj suma de 400 lei reprezentând onorariile avocaţiale parţiale (cuvenite av. Luca Mihaela şi Linca Adina, câte 20 lei fiecare) care se avansează din FMJ. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 10.07.2015”, se arată în decizia magistratului Alina Topan de la Tribunalul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here