Evenimente pe care nu aveți voie să le ratați azi și mâine în Bistrița

251

Program cultural încărcat azi și mâine la Bistrița, cu cel puțin 3 evenimente pe care nu aveți voie să le ratați cu niciun chip: Târgul Cititorilor de Carte, la Colegiul „Andrei Mureșanu”, cu Radu Vancu invitat de onoare, întâlnirea cu Adrian Sângeorzan (medic ginecolog și scriitor din Bistrița, stabilit la New York) și – pentru un strop de eternitate în plus – întâlnirea cu celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé.

Azi, la Librăria Aletheia „Nicolae Steinhardt” din Piața Mihai Eminescu, de la ora 18:00, avem parte de o întâlnire de zile mari: Adrian Sângeorzan – medic ginecolog și scriitor din Bistrița, stabilit la New York – își lansează volumul „Geografia lucrurilor”, publicat la Editura Charmides. Volumul va fi prezentat de poetul Dan Coman și scriitoarea Carmen Firan.

Mâine, 24 mai, între orele 11:00 – 14:00 la Colegiul „Andrei Mureșanu” are loc tradiționalul Târg al Cititorilor de Carte, invitat de 5* – Radu Vancu, din Sibiu, inițiator și coordonator al mișcării de rezistență „Vă vedem din Sibiu”. Parteneri în proiect: Asociația Argument, Casa de Editură Max Blecher, Editura Charmides, Casa Cărții Nicolae Steinhardt și Alexandria Librării.

Tot mâine, 24 mai, celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé își lansează cea mai recentă carte, „Un strop de eternitate”. Evenimentul are loc la Alexandria Librării, de la ora 18:00.

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, vine la Bistrița pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, „Un strop de eternitate„, apărută la Curtea Veche Publishing.

Valeria Salomé, consultant si formator în relații umane, soția scriitorului și autoarea prefaței prezentului volum, va prezenta „Un strop de eternitate” publicului bistrițean, iar Jacques Salomé va oferi autografe doritorilor, conform bistriteanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here