Eurodeputat PSD: Orban face afirmaţii absolut scandaloase. Ar trebui să se autosuspende din viaţa politică a României

145

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa a declarat vineri că Ludovic Orban ar trebui să se autosuspende din viaţa politică a României, susţinând că că afirmaţiile preşedintelui PNL referitoare la excluderea PSD sau ALDE din familiile politice europene ”sunt absolut scandaloase”.

”Ludovic Orban face afirmaţii absolut scandaloase cu privire la PSD şi ALDE. Nu este treaba lui Orban să vorbească despre relaţia dintre PSD şi familia politică socialistă europeană. Ludovic Orban ar trebui să se preocupe de apărarea intereselor româneşti în faţa politicienilor anti-români din PPE. În schimb, PNL şi preşedintele său sunt preocupaţi doar să câştige bună-voinţa aceloraşi politicieni. Tocmai pentru această atitudine, preşedintele PNL ar trebui să se suspende din politica românească. România are nevoie de lideri puternici, capabili să îi apere interesele în plan european, nu de figuri umile aşa cum este Ludovic Orban”, a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Răzvan Popa.

Reacţia europarlamentarului PSD vine în contextul în care preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, că Partidul Socialiştilor Europeni (PES) şi ALDE European ar trebui să ia exemplu de la PPE şi să excludă partidele româneşti PSD şi ALDE din formaţiunile europene.

„Partidul Popular European a luat decizia de a suspenda FIDEZS din PPE pentru derapajele de la democraţie şi pentru nerespectarea valorilor şi principiilor care stau la baza PPE şi UE. FIDEZS a primit un termen de corectare a derapajelor apărute în ultima perioadă în mesajul public şi în deciziile partidului de guvernământ din Ungaria. Noi ca PPE am început să facem curat în formaţiunea noastră politică la nivel european şi aşteptăm acelaşi lucru să îl facă şi alte formaţiuni de la nivelul UE, respectiv formaţiunea ALDE şi formaţiunea social-democrată de la nivel european. Dacă vor să facă curaţenie trebuie să facă acelaşi lucru cu două partide din România care fac acelaşi lucru pe care l-a făcut FIDEZS”, a declarat Ludovic Orban, joi la Sibiu.

1 COMENTARIU

  1. Lasati-l mai, ca din ” salutul sau cu mana intinsa oblic , pleznind din caicaie (-le PNL-ului ) … si strigand cat ii tine gura ” la baioneta ” … nu iese ! Pe omul asta nu-l mai poate schimba decat ” clopotul si cazmaua ” … cata ura si ce apucaturi are !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here