Elena Udrea: „Situaţia lui Liviu Dragnea a prilejuit o constatare. Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă trece la Pro România”

172

Elena Udrea a scris pe Facebook că a constatat, analizând situaţia lui Liviu Dragnea, că femeile nu sunt mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii, adăugând că nu ar fi mirată dacă şi premierul Viorica Dăncilă s-ar înscrie în partidul Pro România, al lui Victor Ponta.

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii. Nu m-ar mir dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dancilă ar trece la Pro România”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea, în prezent în Costa Rica.

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica în luna decembrie 2018, după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători care au condamnat-o. Udrea a fost condamnată definitiv de instanţa supremă la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here