Elena Udrea a fugit în Costa Rica

296

Gazeta de Cluj a avut dreptate când în urmă cu trei săptămâni anunţa că Elena Udrea va merge la prietena ei, Alina Bica, în Costa Rica, aşa cum se lăuda chiar infractorul Adrian Gurzău, un cunoscător fin al filierei din America Centrală.

Jurnalistul Sabin Orcan susţine acum că, potrivit informaţiilor sale, Elena Udrea nu s-ar mai afla în România. Orcan a scris pe Facebook recent că surse i-au declarat că fostul ministru al Turismului ar fi plecat în Costa Rica. De altfel, ştim că în Costa Rica se află de ceva vreme şi bună prietenă a Elenei Udrea, fosta şefă DIICOT, Alina Bica.


Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet si trebuie tratat ca atare!

2 COMENTARII

  1. Daaaa… o fi fugit asa de tare de i s-or fi rupt tocurile „cui” de la pantofi si chiloti-n c.. !
    Vedeti-va de treaba, ca si-a pregatiti dinainte si din timp… aceasta „plecare in vacantza” … intr-un loc, unde aeroporturile se strica si pana nu se „repara” nu mai poate pleca de acolo… Si-a luat cu ea si cardurile , prin care „acolo” cred ca si-a scos toti banii, chiar daca i s-au luat ceva „comisioane „… si sta linistita si nu este nevoita sa cerseasca de la nimeni… nimic ! Pariu pun ca peste 10 ani, vine inapoi, ca se scurge termenul de prescriptie a executarii pedepselor … Asa va face si „Ghitza „… si toti cei „plecati ” … ” in concediu ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here