Accident grav pe Dealul Cocoşului! Bărbat prins sub un buldozer. UPDATE: Bărbatul a decedat!

352

De puţin timp a avut loc un accident grav, în care un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani a murit. Bărbatul a fost prins sub un utilaj greu, de aproximativ 40 de tone, pe Dealul Cocoşului, la Bistriţa. 

 

thumbnail

thumbnail

Din primele informaţii rezultă că bărbatul se afla în cabina unui buldozer. Utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul a fost strivit de către acesta.

La fața locului s-au deplasat echipaje de descarcerare și de terapie intensivă mobilă.

UPDATE:

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării un barbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viața”, declară Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU B-N.

UPDATE 2:

Accidentul care a avut loc pe Dealul Cocoșului este acum anchetat de inspectorii ITM Bistrița-Năsăud.

„Este accident de muncă. Firma este din București, dar deocamdată nu avem foarte multe date, deoarece acolo mai este o singură persoană care acum se află în stare de șoc. Se pare că utilajul care s-a răsturnat peste om, urma să fie descărcat de pe un trailer. Motivele tehnice urmează să se cerceteze, să vedem exact ce s-a întâmplat astfel încât utilajul s-a răsturnat atunci când s-a încercat să fie dat jos de pe trailer”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, Otilia Berbecar.

Potrivit surselor Gazeta de Bistriţa, firma din București a încheiat cu primăria Bistrița un contract pentru lucrări de reparații la pârtia de schi, mai precis la bazinul colector, după ce în primăvara acestui an s-au produs alunecări de teren.

Cazul este anchetat totodată de polițiști și procurori.

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani din județul Ialomița, în timp ce conducea un utilaj, s-a răsturnat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal și au demarat cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvâtnt al IPJ Bistrița-Năsăud.

1 COMENTARIU

  1. Pai se suie la „manse ” tot felul de na.rozi… fara sa aiba calificarile necesare , crezand ca daca are ” el ” permis de categoria B, le stie pe toate …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here