Două eleve ale Liceului Teoretic „Constantin Romanu Vivu” din Teaca au fost agresate, luni, de o colegă de școală, după ce în weekend s-au înfruntat pe rețelele de socializare. Cele două sunt surori și, după păruială, au fost transportate la spital. 

În această dimineață, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița dar și un echipaj de la SAJ Bistrița-Năsăud au ajuns la liceul din Teaca, după ce trei fete s-au luat la bătaie. Două dintre ele sunt surori și au ajuns să se ia la bătaie cu cealaltă fată după ce și-au adus acuzații pe rețelele de socializare. 

„Conform primelor verificări efectuate, o tânără de 18 ani din localitate, elevă a școlii, în urma unui conflict verbal, le-ar fi agresat fizic pe două tinere de 18 și 17 ani din Milaș, eleve ale aceleiași școli”, a precizat prentru Realitatea de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Cele două fete agresate au fost transportate la spital, una fiind rănită la o mână, cealaltă cu traumatism cranian. După ce au primit îngirjiri medicale de specialitate, ambele fete au fost lăsate să meargă acasă. 

Conducerea școlii va demara o anchetă internă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat între cele trei fete, după care se va stabili ce măsuri disciplinare vor fi luate împotriva elevelor.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și anchetează împrejurările în care s-a petrecut incidentul.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here