Două proiecte importante pentru Beclean au primit confirmarea de la ADR NV

151

Primăria Beclean a primit, marți, confirmarea înaintării la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADR NV), a două proiecte importante pentru comunitatea locală, și care vizează modernizarea a două unități școlare.

 

Este vorba despre modernizarea Grădiniţei “Albă ca Zăpada”, proiect în valoare de 1,5 milioane de euro. Potrivit acestuia, spațiul va fi reorganizat, astfel încât să permită înfiinţarea unei grupe de creşă pentru copiii de la 1 la 3 ani.

Celălalt proiect vizează clădirea Şcolii Gimnaziale „Grigore Silași”, investiţie estimată la 1,8 milioane de euro, și care va aduce aici primul lift destinat în special persoanelor cu dizabilităţi existent la vreo instituţie educativă din oraş.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Faceti ma odata ce aveti de facut, ca azi-maine veti pierde banii europeni, precum s-au pierdut si cu „Centura Sud ” din Bistrita, unde cei de dreapta politica, au facut „m spune la gura ” de parca au baut detergent … pana s-a pierdut aceasta sponsorizare din partea UE . Sa na-veti impresia ca cei de drepata nu va vor pune tot felul de piedici si betze in roate … de parca ei n-ar circula pe aceste drumuri si masinile lor ar „zbura prin aer ” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here