Două persoane în vârstă au decedat joi, în timp ce se aflau în pădure. Una dintre ele se afla într-o pădure din Slătinița, cealaltă, într-o pădure din zona Viișoara.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și un echipaj Salvamont Bistrița-Năsăud au intervenit în localitatea Unirea, în zona de pădure Slătinița, unde o persoană în vârstă de aproximativ 72 de ani a fost găsită inconștientă.

„Primul echipaj care a ajuns la fața locului a fost cel de la salvamont care a găsit victima în stop cardio respirator și a început pe loc manevrele de resuscitare care au fost continuate de echipajul medical.
Din nefericire organismul femeii nu a răspuns manevrelor de resuscitare astfel s-a declarat decesul la fața locului”, a transmis ISU BN.

Nu după mult timp, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ au intervenit în localitatea Viișoara, în zona de pădure unde un bărbat în vârstă de aproximativ 78 de ani a fost găsit în stop cardio respirator.

„Echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar din nefericire organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel declarându-se decesul la fața locului”, a transmis ISU BN.

Polițiștii au demarat cercetări în ambele cazuri.

„În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o pădure din Slătinița, unei femei i s-a făcut rău și este în stare de inconștiență.

La fața locului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat-o ca fiind în vârstă de 72 de ani, din Bistrița. Din nefericire, aceasta a decedat.

Tot astăzi, 4 iulie, unui bărbat din Bistrița care se afla într-o pădure din zona Viișoara, i s-a făcut rău. Din nefericire, acesta a decedat. La fața locului a fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 78 de ani, din Bistrița.

În ambele cazuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.