Dosarul penal al șoferului mașinii cu numărul „M…PSD” a fost clasat

84

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 au admis propunerea reprezentanților Brigăzii Rutiere a Capitalei de clasare a dosarului deschis în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD, astfel că dosarul a fost închis.

Inițial Brigada Rutieră a Capitalei a deschis dosar penal pentru fapte în cazul lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate cu numere M…PSD și i-au reținut permisul acestuia, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, ulterior ei au propus clasarea dosarului, informează Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au admis, marți, propunerea de clasare, astfel că dosarul a fost închis, au declarat reprezentanții Parchetului.

Agenţia suedeză a Transporturilor a decis anularea, începând din 1 august, a numărului de înmatriculare personalizat al vehiculului depistat în România care conţinea un mesaj obscen la adresa Partidului Social-Democrat (PSD).

Avocatul lui Răzvan Ștefănescu, Ioana Mateș, a precizat, pentru Mediafax, că li s-a comunicat soluția de clasare și că vor merge la sediul Brigăzii Rutiere pentru a ridica permisul.

1 COMENTARIU

 1. Mai domnilor politzisti si jandarmi, chiar nu sunteti profesionisti deloc !
  Este masina inmatriculata ( in bataie de joc ) in strainatate unde in limba alora nu stiu aia ce inseamna acest *UIEPSD si nu puate face guvernul Romaniei altceva decat sa ceara oficial statului de inmatriculare al purtatorului de *UIE , sa-i retraga numarul atribuit si statul respectiv, pe baza de reciprocitate, este obligat sa se conformeze .
  Dar, oficial , aici la noi in Romania, exista legea de ordine publica, unde se sanctioneaza pronuntzarea de cuvinte, expresii si afisarea de pancarde sau alte astfel de mijloace prin care se propaga cuvinte jignitoare, indecente, ori care incita la ura religioasa, de rasa,etnie, apratenentza politica … etc. etc. etc. si unde-i puteti da amenda „na.ta.raului ” care le poarta , chiar si de mai multe ori pe zi, dupa cum il gasiti circuland si afisand aceste numere de inmatriculare, in public , in locuri si ore diferite , ca este legal .
  Sa plateasca amenzi pana i se lungesc urechile daca asta doreste … ! Ce-i atat de greu ? Cine va opreste sa nu-i puneti si cumul de contraventii daca are asa ceva ?
  Ce parere aveti daca apare unul cu o masina cu placute de inmatriculare pe care scrie ” traiasca . n.a.zi.smul sau co.m.u.nismul , h.i.tler , st.alin … P.C.R… SAU MAI STIU EU CE DR.ACU-I TRECE NARODULUI PRIN CREIER ?! Inseamna ca efectiv nu poate lua nimeni nici o masura de constrangere nationala impotriva lui ? Fiti ma seriosi si invatzati sa aplicati legea de ordine si securitate publica … si aplicati-o oricui indrazneste sa ne batjocoreasca fel si chip .
  Dati mai cu strainasii astia de pe sub poduri… de pamant cu ei de sa le sara mucii pe pereti , sa nu le mai trebuiasca sa mai revina inapoi in Romania in veci, ca pe noi nu ne incanta cu nimic revenirea lui inapoi sa faca dezordine si sa-si bata joc de cineva egal de stanga ori de dreapta !
  Maaaa… de ce nu merge nataraul cu astfel de placutze traduse in limba locala unde si-a inmatriculat masina , sa le dea alora *uie ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here