Dosarul Linei Monica Crăciun: Procurorii nu au demonstrat că bebelușii s-au născut vii sau morți! Apărarea cere cu insistență refacerea expertizelor genetice și antropologice!

750

În luna august a avut loc un nou termen în dosarul Linei Monica Crăciun, femeia din Bistrița Bîrgăului, acuzată că și-ar fi ucis trei bebeluși după naștere. Femeia nu și-a recunoscut vina, ba mai mult solicită instanței noi expertize genetice. Lina Monica Crăciun se află în arest preventiv încă din primăvara anului trecut.

 

Dosarul în care Lina Monica Crăciun este acuzată de omor este unul destul de încâlcit. În afară de expertizele genetice, procurorii nu prea au alte probe cu care să se laude. Chiar și martorii audiați de instanță nu știu foarte multe despre ce s-a întâmplat. Ba chiar unii o știu pe Lina femeie de treabă, la locul ei, iar despre relația ei cu Vasile Condrea, doar din auzite pe ici pe acolo.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

2 COMENTARII

  1. Pai… copiii astia ” domnul ” … i-a ” dat ” … si s-au nascut gata ” fosilizati ” … , intrati prin hornoi, odata cu ” Mosu… ” Craciun … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here