Dosarul de mită al lui Claudiu Lup se dezumflă prin anumite părţi! Parte din martori au încercat să îl corupă, dar nu au reuşit

777

În dosarul în care este trimis în judecată Claudiu Lup, angajatul Serviciului Public Comunitar de Evidenţă Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto Bistriţa-Năsăud (SPCRPCIV BN), pentru luare de mită, alături de Ilie Vartolomei, au mai fost audiaţi câţiva martori. Printre martorii audiaţi se numără o familie din Măgura Ilvei. Soţii Ureche Eugen şi Elena au încercat să îşi ajute fiul să obţină permisul de conducere cu orice preţ, însă nu au reuşit. Cel la care au ajuns, Claudiu Lup, nu i-a ajutat sub nicio formă.

 

Dosarul în care Claudiu Lup este judecat pentru luare de mită, alături de Ilie Vartolomei pentru dare de mită, este disjuns dintr-un dosar amplu anchetat de procurorii de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud, încă din 2014, pentru fapte de corupţie, vizaţi fiind oameni de afaceri ale căror firme activează în domeniul exploatării lemnului, şi poliţişti care îi protejau pe aceştia. Mergând pe fir, procurorii au descoperit şi alte fapte de corupţie comise poliţişti de la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto. Aşa au căzut în plasă Claudiu Lup, Mihai Capotă şi ceva mai târziu Simion Baciu, acesta din urmă fiind preluat de procurorii DNA şi mai apoi trimis în judecată şi el. În dosarul lui Baciu este inculpat şi Claudiu Lup.


Afla mai multe cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punt de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here