Un bărbat din Bistrița-Năsăud care a prezentat o adeverinţă falsă de la angajator pentru a-şi justifica deplasarea, s-a ales cu dosar penal. 

Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce se deplasa la volanul unui autovehicul pe DJ 170, pe direcția Ciceu-Giurgești – Reteag.

Pentru justificarea deplasării, conducătorul auto a prezentat o adeverinţă eliberată de o societate comercială. În urma verificărilor efectuate în Registrul Electronic General de Evidenţă a Salariaţilor, s-a constatat că persoana în cauză nu are calitatea de angajat al unităţii economice respective.

„La data de 27.04.2020, numitul C.V.V. a fost depistat în trafic, de către organele de poliție din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș, în timp ce se deplasa pe DJ170, pe direcția Ciceu Giurgești – Reteag. Cu ocazia depistării, pentrui a justifica motivul deplasării, acesta a prezentat o adeverință, eliberată de numitul U.N., adiministrator al SC N. N. SRL, care ținea loc de declarație pe propria răspundere, în care era consemnat faptul că este angajat la SC N. N. SRL. Cu ocazia verificărilor efectuate în aplicația REGES s-a constatat  faptul că numitul C.V.V. nu are calitatea de angajat al societății mai sus amintite, acesta declarând astfel necorespunzător adevărului faptul că deține calitatea de angajat la SC N. N. SRL„, au arătat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean, într-un comunicat. 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru fals în declaraţii, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here