Dosar IPJ GATE: Avocații încolțesc DNA!

642

 

Războiul din dosarul IPJ Gate, purtat de cei trei foști polițiști bistrițeni – Ioan Ovidiu Mureșan, Leon Cloșcă și Roberto Hasnăș – devine tot mai dur. Săptămâna trecută a avut loc un nou termen în dosar, avocații inculpaților insistând tot mai mult pentru a obține probe în sensul implicării DIPI cu privire la interceptări. Practic, apărarea pune sub semnul întrebării legalitatea probelor administrate de DNA, care se bazează doar pe interceptări și declarații de martori. DNA a transmis o adresă prin care răspunde aspectelor invocate de apărare, dar o cam dă… scăldată.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. In legea penala ( si civila… ) exista reglementat faptul ca nu are importantza prin ce cai si metode statul afla ilegalitatile pe care le cerceteaza si prin care trage la respundere penala pe cei vinovati . Proba veritatii, inlatura orice raspundere , de orice fel a cuiva . Altceva era daca aceste probe erau nevalide si erau un fel de ” denuntz calomnios ” … ceea ce nu este s-apoi, de aia sunt infiintzate toate aceste ” organisme publice statale ” .
    Sigur ca domnii se zbat sa ” scape ” daca se poate… mai ales ca au fost pensionati, bine multzam si au niste pensii de n-ati vrea sa le aflati ce valoare au …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here