Doi tineri din Teaca sunt bănuiți de polițiști că ar fi desfășurat activități de braconaj. Opriți pentru verificări, în autoturismul acestora oamenii legii au descoperit mai multe arme. 

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Bistrița au acționat luni seara pe raza comunei Sînmihaiu de Cîmpie.

Pe raza localității Brăteni, au fost depistați doi tineri de 24 ani, respectiv 27 de ani, ambii din Teaca, în timp ce se deplasau cu un autovehicul.

S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului unde a fost identificată o armă de vânătoare tip arbaletă care era armată cu săgeată. În autoturism au mai fost identificate 2 săgeți de culoare gri, 2 săgeți de culoare vișinie, 3 praștii confecționate din lemn și latex, un recipient de culoare neon care conținea mai multe bile de oțel și un binoclu de culoare negră. Obiectele identificate au fost ridicate pentru efectuarea de verificări.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Secției 3 Poliție Rurală Lechința, cercetările urmând a fii efectuate de lucrătorii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de braconaj.

Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here