Doi tineri, dintre care unul este minor, din localitatea Budacu de Sus au fost reținuți de polițiști, după ce în seara zilei de 15 august, în timp ce se aflau în municipiul Bistrița, au tâlhărit o femeie. Cei doi riscă să ajungă după gratii pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au identificat, depistat și reținut pentru 24 de ore doi tineri de 19 și 17 ani, ambii din Budacu de Sus, bănuiți de comiterea unei tâlhării.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în seara de 15 august a.c., în timp ce se aflau pe o stradă din Bistrița, cei doi i-ar fi sustras unei femei de 69 de ani poșeta în care avea o sumă de bani și obiecte personale.

În prezent, aceștia se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate în dosarul penal întocmit, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării activității infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here