Un tânăr din comuna Parva s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au depistat la volan deși nu avea permis de conducere. Alături în mașină se afla și mama tânărului și totodată proprietara autoturismului, care s-a ales și ea cu dosar, întrucât i-a încredințat mașina fiului, deși știa că nu posedă permis. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 4 ianuarie, în urma acțiunilor preventive și de monitorizare a traficului rutier, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un doar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„Vizați de comiterea faptei sunt un tânăr de 23 de ani și mama acestuia în vârstă de 42 de ani, ambii din Parva. Tânărul a fost depistat la volanul unui autoturism, deși nu deține permis de condure valabil pentru nicio categorie de autovehicule și a fost oprit pentru control pe bulevardul Grănicerilor din Năsăud.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că mama acestuia, proprietara autoturismului și pasageră, i-ar fi încredințat fiului autovehiculul spre a-l conduce, deși ştia faptul că nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și Drug Test 5000, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here