Doi năsăudeni s-au ales sâmbătă cu dosare penale, după ce unul dintre ei a intrat cu forța în locuința celuilalt. Se pare că relațiile dintre cei doi nu erau deloc bune, astfel că, proprietarul, simțindu-se amenințat, l-a lovit pe cel care i-a năvălit în casă cu o cană în cap și a solicitat, totodată, ajutor prin 112. 

Jandarmii Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, au intervenit sâmbătă la locuința unui bărbat care anunțase prin intermediul 112, că un alt bărbat, cu care avusese un conflict mai vechi, încearcă să intre în locuința sa, fără a avea acordul acestuia.

Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat faptul că proprietarul nu a reușit să îl facă pe celălalt bărbat să-i părăsească locuința, ca urmare în urma unei altercații, l-a lovit, provocându-i răni în zona capului. Acestuia, jandarmii i-au întocmit acte de sesizare pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Rănitul nu a scăpat deloc ieftin , fiindcă jandarmii i-au întocmit și acestuia actele de sesizare pentru violare de domiciliu.

În ambele cazuri, actele de sesizare au fost înaintate Poliției orașului Năsăud pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here