Doi hoţi au fost depistaţi de poliţişti. Unde au dat lovitura

183

Un tânăr din Rodna şi un bărbat din Tiha Bîrgăului au fost identificaţi de poliţişti ca fiind autorii unor furturi comise în incinta unor societăţi comerciale. Unul a furat mai multe bunuri, iar celălalt bani. Pe numele celor doi, oamenii legii au deschis dosare penale.

 

Potrivit IPJ BN, la data de 6 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi au identificat un tânăr, de 18 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptei.

Tânărul este cercetat pentru faptul că, în noaptea de 4/5 februarie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-o unitate comercială, de pe raza comunei Rodna, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei„, precizează sursa citată.

Valoarea prejudiciului a fost recuperată în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

De asemenea, în aceeaşi zi, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 35 ani, din Tiha Bîrgăului, bănuit de comiterea faptei.

Potrivit IPJ BN, în 23 ianuarie, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, bărbatul ar fi furat din buzunarul unei haine suma de 1.500 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de polițiști.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiuni de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here