Doi bătrâni, accidentați din cauză că au traversat neregulamentar! Unul băuse zdravăn

325

Doi bătrâni din Bistrița-Năsăud au fost accidentați, vineri, din cauză că au traversat strada neregulamentar. Unul era rupt de beat. În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, pe DN15A, în localitatea Herina, un tânăr de 24 de ani, din orașul Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat ușor un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Galaţii Bistriţei care, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, dar s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice. Nu a fost și cazul pietonului, care testat și el, s-a dovedit că băuse zdravăn, alcootestul indicând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă de Serviciul Rutier, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează sursa citată.

Un accident similar, produs din vcauză că pietonul nu a traversat prin loc regulamentar, s-a produs și în licalitatea Feldru, pe DN 17D. Astfel, un tânăr de 21 ani, din localitatea Maieru, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 68 ani, din Feldru, care s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii, prin loc nepermis.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultat a fost de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Și în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate de pilițiștii din orașul Năsăud.

1 COMENTARIU

  1. Nopoi uite asa te baga-n puscarie un gaozer si betivan ordinar , care-ti ” sare ori iti cade brusc „… sub roti, cand treci pe langa el… si daca n-ai martori sa cofirme asta… „AI PUS-O ” … ca nu te crede nimeni ! Ba… culmea ca mai ales la sate, toti na.rozii umbla noaptea pe intuneric, pe drum neiluminat , pe partea dreapta a drumului in dirctia de mers si beti … si imbracati in negru , fara nici o sursa de lumina la ei !
    Prea este de tot c*ca.tul legea asta a circulatiei, in defavoarea totala doar a soferilor … !
    Oare asa-i in toata lumea asta … , asa-s regulile peste tot ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here