Un bărbat din Bistrița Bârgăului s-a ales cu dosar penal, după ce marți seara și-a bătut bunica. Tot cu dosar penal s-a ales și un bărbat din Prundu Bârgăului, din cauză că două zile la rând și-a amenințat soția cu bătaia. În ambele cazuri polițiștii au emis ordine de protecție provizorii împotriva celor doi agresori.

Astfel, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați, miercuri, cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani din Bistrița Bârgăului și-ar fi agresat fizic bunica.

„Din primele date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, pe fondul unui conflict mai vechi, la data de 18 iulie a.c., în jurul orei 22:00 și-ar fi agresat fizic bunica, provocându-i acesteia leziuni traumatice.

Polițiștii, în urma probatoriului administrat, au dispus emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului fiind totodată întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de violență în familie”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea cercetării faptei sesizate sub toate aspectele.

Tot miercuri, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 18 iunie, un bărbat de 54 de ani din Prundu Bârgăului ar fi adresat amenințări cu acte de violență la adresa soției sale. Amenințările fiind repetate și la data de 19 iunie, femeia a decis să solicite intervenția polițiștilor.

În urma evaluării riscului, polițiștii au dispus emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind totodată întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.