Doi bărbați au fost duși, joi, de polițiști la închisoare, după ce au fost condamnați definitiv de instanța de judecată. Unul va sta după gratii aproape doi ani, iar celălalt peste 4 ani.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, ieri, polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de către Judecătoria Beclean.

„Unul dintre acestea a fost emis pe numele unui bărbat de 37 de ani din localitatea Spermezeu, condamnat la pedeapsa de 1 an și 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Celălalt mandat a fost emis pe numele unui bărbat de 35 de ani din Pecica, județul Arad, condamnat la pedeapsa de 4 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals”, a transmis sursa citată.

Cei doi bărbați condamnați au fost escortați de polițiști pentru a fi încarcerați în penitenciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.