Doi bărbați au ajuns după gratii! Unul și-a bătut nevasta, celălalt pentru înșelăciune

81

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud care au fost condamnați la închisoare au fost duși de polițiști după gratii. Unul a fost condamnat pentru violență în familie, iar celalalt pentru înșelăciune.

 

Doi bărbați își vor petrece următorii ani după gratii, după ce au fost condamnați de instanțele de judecată la pedepse cu executare. Cei doi au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Compartimentului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bistrița împotriva unui bărbat de 31 de ani, din Șoimuș. Acesta este condamnat la 3 ani și 2 luni închisoare pentru comiterea  infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Beclean împotriva unui bărbat de 57 ani, din Beclean. Acesta este condamnat la 5 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea  infracțiunii de înșelăciune.

 

1 COMENTARIU

  1. Doara au impresia ca daca nu le mai pot ei f**e , trebuie sa le ” omoare ” considerandu-se ” stapani de sclavi ” – o meteahna foarte grea, care nu este doar aici la poporul roman … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here