Doi tineri au fost prinși de oamenii legii în timp ce terorizau cu electroșocuri oamenii care așteptau autobuzul într-o stație din Târgoviște. Un jandarm, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu.

Întâmplarea a avut loc marți după-amiază, în imediata apropiere a unui complex comercial din oraș, potrivit Jandarmeriei. O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz.

Cei doi au fost conduși la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți. În urma controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri. Tinerii au declarat că le-au cumpărat recent pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri, scrie stiripesurse.ro.

Citește și: Ryanair va opera şi zboruri spre Dublin de pe Aeroportul Internaţional Cluj din sezonul de iarnă al anului 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.