Doar trei dintre fotbalistii echipei Chapecoense care se aflau in avionul care se indrepta catre Medellin au supravietuit accidentului aviatic petrecut in aceasta dimineata. Doi dintre supravietuitori ar fi Danilo (portar) si Alan Ruschel (fundas).

Un alt portar, Marcelo Boeck, in varsta de 32 de ani, a avut parte de un noroc incredibil. Acesta s-a invoit la antrenorul Caio Junior pe motiv ca luni a fost a fost ziua sa de nastere. Marcelo Boeck a implinit ieri 32 de ani si l-a rugat pe antrenor sa-l lase sa celebreze alaturi de familia sa, chiar daca echipa avea in fata un meci deosebit de important – finala Cupei Sudamericana, anunță Sport.ro.

Marcelo Boeck era rezerva lui Danilo in poarta. De-a lungul carierei, Marcelo Boeck a evoluat in Portugalia, la Maritimo Funchal, dar si la Sporting Lisabona.


Clubul brazilian de fotbal Chapecoense a confirmat că la bordul avionului care s-a prăbușit marți în Columbia se aflau 22 de jucători, dintre care 3 au supraviețuit și se află în spital: fundașul Alan Ruschel, portarii Danilo și Jackson Follman. 

Aeronava British Aerospace 146 a companiei aeriene boliviene Lamia, la bordul căreia se aflau 81 de persoane — nouă membri ai echipajului și 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai echipei de fotbal braziliene Chapecoense, s-a prăbușit marți într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin. Echipa de fotbal Chapecoense urma să joace miercuri la Medellin prima manșă a finalei Copa Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional.

Lista jucătorilor decedați

Chapecoense a precizat că următorii jucători sunt probabil decedați: Kempes, Ananias, Lucas Gomes, Tiaguinho, Bruno Rangel, Canela, Josimar, Gil, Sergio Manoel, Matheus Biteco, Cleber Santana, Arthur Maia, Marcelo, Filipe Machado, Thiego, Neto, Gimenez, Dener și Caramelo.

Plinio Davis de Nes Filho, președintele Consiliului Director al clubului Chapecoense, a declarat că ”visul s-a spulberat în această dimineață”, după aflarea tragediei aviatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here