Direcția de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Bistrița își va desfășura activitatea într-un nou sediu, anunță viceprimarul municipiului, Cristian Niculae. Astfel, începând cu data de 3 februarie, noul sediu își va deschide porțile pentru cetățenii orașului. Acesta este situat tot pe strada Alexandru Odobescu, în imediata apropiere a vechiului sediu.

”După clădirea nouă a Primăriei de pe strada Gheorghe Șincai, a venit rândul Direcției de Taxe și Impozite să fie mutată într-un spațiu mult mai bun și adecvat activităților sale. Pe de altă parte, acest nou sediu este binevenit și pentru cetățenii Bistriței care vor fi tratați mai bine și mai eficient de funcționarii Primăriei Bistrița. De luni, 3 februarie 2020, acest nou sediu, de pe str. Alexandru Odobescu vă așteaptă!”, a anunțat viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae. 

Primăria Bistrița a cumpărat încă din anul 2018 imobilului în care a fost mutată Direcția de Taxe și Impozite, investiția ridicându-se atunci la circa 440.000 de euro.

În vechiul sediu al direcției se va muta Palatul Copiilor Bistrița, care până acum a funcționat la Școala Generală numărul 4, unitate de învățământ aflată în plin proces de modernizare și reabilitare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here