Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada mai-iulie 2020, tânărul s-ar fi prezentat ca fiind administratorul unor firme de transport, deși în realitate nu avea nicio calitate și ar fi indus în eroare două persoane care aveau publicate anunțuri pe bursele de transport.

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 24 de ani, din județul Olt, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și amenințare.

Investigațiile care îl vizau pe tânăr au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor specializați în investigarea criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în perioada mai-iulie 2020, tânărul s-ar fi prezentat ca fiind administratorul unor firme de transport, deși în realitate nu avea nicio calitate și ar fi indus în eroare două persoane care aveau publicate anunțuri pe bursele de transport. Astfel, acesta ar fi emis facturi pentru care ar fi încasat 300 de euro, reprezentând avans pentru efectuarea a două transporturi din Rusia și Germania. Totodată, ulterior tânărul i-ar fi adresat uneia dintre persoane cuvinte jignitoare și amenințări.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar cercetările continuă de către Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here